Видимо разклатената психически поп принцеса  показа извивките си поредни ексцентричен видеоклип

...
Видимо разклатената психически поп принцеса  показа извивките си поредни ексцентричен видеоклип
Коментари Харесай

Бритни Спиърс си бърка под банските на плажа


Видимо разтърсената душевен поп принцеса  показа извивките си следващи екстравагантен видеоклип в Инстаграм във връзка първата годишнина от сватбата със брачна половинка й Сам Асгари. Певицата на няколко пъти си бръкна демонстративно под банските пред камерата и замалко да покаже 41-годишната си мушмула.

Бритни Спиърс се разхождаше по плажа в сигнално жълти бански, авиаторски слънчеви очила и шапка с необятна външна страна.. Певицата съчетава пикантното видео с песента на Стинг „ Фийлдс ъф голд “ – подобаващ избор за нейната ярка и смела визия.

Изпълнителката по този начин и не разкри къде е на отмора, макар че разгласява поредност от видеоклипове, показващи последното й премеждие. Малко по-късно Спиърс разгласява клип, в който се вози на лодка в неоново розово облекло, а Асгари я пляска по задника. Не е ясно дали двамата са възнамерявали пътуването, с цел да отпразнуват първата си годишнина, белязана от датата 9 юни.



Разголените фрагменти на Бритни Спиърс към този момент не впечатляват никого. Аудиторията се пренасити от голите й фотоси, а почитателите й оредяват от ден на ден и повече след поредицата й от вулгарни изцепки. Не липсват и отявлени злобари, които жигосват държанието й, което не приляга на една майка.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР